Ha még csak most vágsz bele – vagy nemrég vágtál:

MINDEN KEZDET NEHÉZ, DE HIDD EL SEGÍTSÉG NÉLKÜL SOKKAL NEHEZEBB
Emlékszem rá, milyen volt amikor vállalkozónak adtam a fejem: tele voltam tervekkel, megvalósításra váró álmokkal, ugyanakkor rengeteg kérdéssel és kétellyel. Az első amire szükséged lesz egy nagyon profi könyvelő, aki a vállalkozás indításával és az adózással kapcsolatos kérdéseket megválaszolja, de ezek után nem lesz aki fogja a kezed és segítsen… vagy igen? Olvass tovább!

INGYENES szakmai előadás kezdő vállalkozóknak

Egy remek lehetőség arra, hogy a vállalkozás sikerességét leginkább befolyásoló tényezőket sorra vegyük, és megoldást keressünk a felmerülő problémákra. Havi rendszerességgel Szegeden, illetve esetenként Hódmezővásárhelyen személyesen is találkozhatsz velem, az előadásokon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Következő időpont: a koronavírus miatt elmaradnak az előadások!

(tekerj lejjebb még egy kicsit)

Miben tudok neked segíteni?

Egy vállalkozásba pénzt kell fektetni ahhoz, hogy pénzt lehessen majd kivenni később. Az első évben könnyen lehet több százezreket, milliókat beletenni anélkül, hogy komolyabb megtérülésre lehetne számítani – legalábbis ha nem vagy elég körültekintő.

A kezdő vállalkozókat nem segíti senki sem tanácsokkal, maximum a családtagok, akik elfogultak, nem szakmai szemmel tekintenek a vállalkozóra és a vállalkozásra. Sok százezer forint felesleges kiadástól – no meg némi gyomoridegtől – megkímélheted magad, ha kérsz egy személyes konzultációt, ahol átvesszük közösen a vállalkozásindítással kapcsolatos elképzeléseket és tényeket.

Kívülállóként és tapasztalt vállalkozóként segítek neked, hogy zökkenőmentesebb legyen az elindulás, és tervszerűen haladjanak a jövőben a dolgok. Érdekel?

ÉRDEKEL A KONZULTÁCIÓ!

Megválaszoltam a felmerülő kérdéseidet:

Mennyi a konzultáció időtartama?

A személyes konzultáció hossza 3 óra.

Hol tartod a személyes konzultációt?

Személyesen Hódmezővásárhelyen van lehetőséged előre egyeztetett helyszínen és időpontban, vagy “beülünk” egy online konferenciaterembe, és videóhívás segítségével beszéljük át a teendőket.

Mennyit kell befektetnem?

A személyes konzultáció ára 45 000 Ft/3 óra (alanyi adómentes). Ez egy jelképes összeg ahhoz képest, hogy százezreket fogsz megspórolni azzal a tudással, amit átadok.

Hogyan tudom kifizetni a konzultáció díját?

A jelentkezésed elfogadása, és az egyeztetéseket követően a konzultáció díját előre utalással tudod majd kifizetni. A számlát e-mailben fogom elküldeni, elektronikus (e-számla) formájában.

Ki lesz jelen a konzultáción?

Te és én. Egy négyszemközt zajló átfogó beszélgetésre készülj, ami nagy ívben előrelendíti a vállalkozásodat.

100% pénzvisszafizetési garancia

Mivel tudom, hogy az a tudás amit átadok, az sokkal többet ér mint az az összeg, amit befektettél, így 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha az első óra végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmit, és jelzed ezt nekem, akkor felállok, megköszönöm a lehetőséget és visszautalom neked a teljes összeget. Így gyakorlatilag nincs veszítenivalód.

RENDBEN, JELENTKEZEK A KONZULTÁCIÓRA!

Gyerünk, dolgozzunk együtt!

Írj egy üzenetet, amiben pár mondatban bemutatod az elképzeléseidet, 48 órán belül válaszolni fogok!