Személyes konzultáció – ha egyedül nem boldogulsz:

AZ ELSŐ LÉPÉS A SIKER FELÉ

Folyamatosan dolgozol? Kevés idő jut a családra, kikapcsolódásra? Úgy érzed lehetne sokkal több a bevételed?

Informatikusként, marketing specialistaként és coachként a segítségemmel ki tudod hozni a maximumot a vállalkozásodból. Képzelj úgy el, mint egy edzőt, aki megmutatja a helyes irányt: a személyes konzultációk alkalmával rávilágítok azokra a pontokra, amin javítani kellene és tudsz is, és amint sikerült meghatározni a konkrét célokat és feladatokat segítségedre leszek a megvalósításban is.

Segítséget kérni nem szégyen, sőt igen is élni kell folyamatosan a lehetőségekkel, hiszen ez visz előre téged is, és a vállalkozásod is. Fontos a külső perspektíva, szükséges az, hogy egy külső szakember helyes irányba tereljen. A segítségemmel megtalálod a helyes irányt, gyakorlatias választ kapsz a felmerülő kérdéseidre.

Miért engem válassz,

mivel tudok többet, mint mások?

  • Nem könyvekből tanultam, hanem saját tapasztalatok alapján építkezem a mai napig. A saját vállalkozásaimban is tesztelt és bevált receptjeim vannak, amelyek az évek folyamán folyamatosan bővültek.

  • Mindig az egyszerűségre és a megfizethetőségre törekszem. Nem ragaszkodok görcsösen semmihez, megvizsgálom mi a legjobb megoldás ár/érték arányban.

  • Az alapoktól a komplex rendszerekig. A személyes konzultáció az első lépés, de ha szükséged van rá végig segítek neked a megvalósításban is.

FONTOS, OLVASD EL:

Neked való a konzultáció, ha:

  • már működő vállalkozásod van, és rendszeresen értékesíted a termékedet/szolgáltatásodat,

  • már van weboldalad, vagy ha nincs mindenképpen tervezel, és nem idegenkedsz a közösségi médiától,

  • nyitott vagy az online marketingre és az újdonságokra, meghallgatod a másik felet, és az érvekkel alátámasztott tanácsot megfogadod.

Nem való neked a konzultáció, ha:

  • nincs még vállalkozásod, csak tervezed, hogy vállalkozó leszel, vagy épp most indultál. Ebben az esetben kattints ide.

  • nincs weboldalad, nem is tervezed, hogy legyen, és sem a közösségi médiát nem szeretnéd használni, sem más online marketing eszközt,

  • szerinted az online marketing egy humbug, csak átverés, nem vagy nyitott és nem érdekelnek az újdonságok.

ÉRDEKEL A KONZULTÁCIÓ!

Mi várhat még rád:

Minden vállalkozónak az a célja, hogy magasabb bevételt termeljen, egyszerűsödjenek a napi teendők, és ezzel párhuzamosan több időt tölthessen a családjával, a hobbijával, kikapcsolódással. Ez az esetek 99%-ban nem sikerül, de van rá megoldás. A tanácsadást követően lehetőséged van arra, hogy a segítségemmel ezt a célt elérd.

Megvizsgáljuk közösen mi az oka annak, hogy eddig nem érted el a fenti célt, melyek a visszatartó tényezők. Business coachként segítek őszintén, külső perspektívából látni magad és a vállalkozásod, ezzel is elősegítve a problémák megoldását. Emellett mint informatikai szakember és online marketing specialista segítek konkretizálni a célokat, egyszerűsítünk az adminisztrációra fordított időn, amit lehet automatizálunk, kiválasztjuk a legnagyobb konverziót generáló termékedet, szolgáltatásodat és megtöbbszörözzük az eddigi bevételt.

FONTOS: csak azoknak tudom felajánlani a segítséget, akikkel előzetesen már volt személyes konzultációnk. Görgess lejjebb, jönnek a részletek.

Megválaszoltam a felmerülő kérdéseidet:

Mennyi a konzultáció időtartama?

A személyes konzultáció hossza 3 óra.

Hol tartod a személyes konzultációt?

Személyesen Hódmezővásárhelyen van lehetőséged előre egyeztetett helyszínen és időpontban, vagy “beülünk” egy online konferenciaterembe, és videóhívás segítségével beszéljük át a teendőket.

Mennyit kell befektetnem?

A személyes konzultáció ára 75 000 Ft/3 óra (alanyi adómentes).

Hogyan tudom kifizetni a konzultáció díját?

A jelentkezésed elfogadása, és az egyeztetéseket követően a konzultáció díját előre utalással tudod majd kifizetni. A számlát e-mailben fogom elküldeni, elektronikus (e-számla) formájában.

Ki lesz jelen a konzultáción?

Te és én. Egy négyszemközt zajló átfogó beszélgetésre készülj, ami nagy ívben előrelendíti a vállalkozásodat.

100% pénzvisszafizetési garancia

Mivel tudom, hogy az a tudás amit átadok, az sokkal többet ér mint az az összeg, amit befektettél, így 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok! Ha az első óra végén úgy érzed, hogy nem kaptál semmit, és jelzed ezt nekem, akkor felállok, megköszönöm a lehetőséget és visszautalom neked a teljes összeget. Így gyakorlatilag nincs veszítenivalód.

RENDBEN, JELENTKEZEK A KONZULTÁCIÓRA!

Gyerünk, dolgozzunk együtt!

Írj egy üzenetet a konzultációval kapcsolatban, miben szeretnéd, hogy segítsek neked (mi az az égető kérdés amire választ keresel), 48 órán belül válaszolni fogok!